Fluke TiX580 Infrarood Camera

Fluke tix580

Breng het beste naar uw werkplek.
De TiX580 is een solide en uitstekend ontworpen 640 x 480 wamtebeeldcamera Gebruikers kunnen nu warmtebeeldinspecties uitvoeren met een grotere betrouwbaarheid en snellere resultaten dan ooit tevoren; met de kracht en het gebruiksgemak dat u gewend bent van Fluke.

Zie scherpere en meer heldere afbeeldingen voor een preciezere interpretatie.
Het 240 graden draaibare scherm maakt het gemakkelijk om beelden te maken van apparatuur op lastige of moeilijk bereikbare plaatsen. De ergonomische vormgeving en de nekriem maken lange inspectiedagen een stuk makkelijker. Buiten kunt u het draaibare scherm afstellen om schittering te minimaliseren, en het 5,7 grote LCD-touchscreen zorgt voor een optimale kijkervaring op locatie; een goed voorbeeld van 'gemaakt voor gebruik'.

De krachtige, nieuwe, makkelijk te gebruiken Fluke Connect® SmartView®-dekstopsoftware krijgt u erbij.
Fluke Connect SmartView-desktopsoftware is een uitgebreid en verbonden softwareplatform dat de toekomst van geïntegreerd(e) onderhoud van apparatuur, bewaking, analyse en rapportage vertegenwoordigt. Het is gemakkelijker dan ooit om warmtebeelden te optimaliseren, analyses uit te voeren, snel aanpasbare en robuuste rapporten te genereren en beelden te exporteren naar de indeling van uw keuze in de cloud. En u kunt integreren met Fluke Connect: het grootse geïntegreerde systeem van software- en onderhoudsinstrumenten ter wereld.

Waarom met iets minders werken?

Meer informatie