HIKMICRO | Bekijk de wereld op een nieuwe manier

HIKMICRO is een toonaangevende leverancier van thermische camera's en oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in SoC- en MEMS-ontwerp, -ontwikkeling en -productie en biedt thermische detectoren, cores, modules, camera's en totaaloplossingen voor de wereldmarkt, waarbij het klanten in meer dan 100 landen en regio's bedient.

HIKMICRO hecht veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling, waardoor het bedrijf zijn voortdurende vooruitgang in thermische technologie mogelijk maakt. Het bedrijf behaalde in 2018 de ISO9001-certificering, wat aantoont dat het vanaf het begin kwaliteit voorop heeft gesteld. Door voortdurende innovatie voldoen HIKMICRO's producten en oplossingen voortdurend aan de uiteenlopende behoeften van individuele, commerciële, industriële en utiliteitsklanten over de hele wereld.

HIKMICRO zal doorgaan met het leveren van professionele software en hardware producten voor haar groeiende lijst van zakelijke partners, om samen te werken aan een veiligere, slimmere en efficiëntere wereld.

 

Kracht van de onderneming
HIKMICRO beschikt over een 8-inch MEMS-productielijn met een schone ruimte van 800 vierkante meter en een zuiveringsniveau van 10. De onderneming beschikt over het eersteklas verticaal geïntegreerde circuitontwerp van de industrie, MEMS-ontwerp, ontwikkeling van MEMS-verpakkingstechnologie, productontwikkeling en verkoopteam. De onderneming heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 30.000 sensorwafers en meer dan 10 miljoen vision-sensoren. De volledige productiefaciliteit van HIKMICRO beslaat een oppervlakte van 10.000 vierkante meter en 20 productielijnen, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 1,5 miljoen eenheden.