Tooltronics start exclusieve vertegenwoordiging van LPKF Rapid PCB prototyping in de Benelux

lpkf1LPKF Logo 4C Druck PZ

Sneller PCB prototypes in huis met Rapid PCB Prototyping

Bespaar tijd met In-House Prototyping

In-Huis printplaat prototyping elimineert het wachten op externe leveranciers. Met LPKF systemen en oplossingen kunnen zelfs complexe PCB prototypes vervaardigd en getest worden in één enkele dag. Projecten zijn eerder klaar, en reduceert de tijd naar de markt.

De LPKF productlijn dekt alle stappen van het prototyping proces, van structurering tot SMD assemblage. Alle methodes zijn ontworpen voor gebruikersgemak zodat zelfs onervaren gebruikers snel prototypes van hoge kwaliteit kunnen produceren.

Voordelen van In-Huis Rapid PCB Prototyping:

  • Chemicaliën-vrij productie mogelijk
  • Ontwerp proces zonder vertraging
  • Snellere marketing
  • Ontwerp gegevens blijven in huis

Resultaten

Met LPKF apparatuur kan het vervaardigen van een prototype in slechts één dag, van data voorbereiding tot assemblage.

LPKF systemen kunnen multilayers tot 8-laags produceren, in aanvulling op enkel en dubbel laags printplaten. Ze kunnen met gemak zelfs hoogfrequent en microwave boardassemblage aan.

Alle LPKF systemen uitstekend uitgerust om het snelst mogelijke productieproces te verzekeren: zodra de data geïmporteerd is zal de LPKF freesmachine of ProtoLaser het proces starten. Het vervaardigde board wordt dan gebruikt als een substraat welke doorgemetalliseerd, gelamineerd en bestückt kan worden. Processen om soldeerpasta aan te brengen en stencilprinting maken de productielijn compleet.

lpkf5

Meer informatie