LPKF ProtoLaser H4

Nieuw tafelmodel voor snelle PCB bewerking

  • Snelle oppervlaktebewerking op alle gangbare printplaatmaterialen
  • Exacte geometrie dankzij contactloos, scanner-gebaseerd proces
  • Nauwkeurig boren en frezen van zelfs dikke substraten met behulp van mechanisch boren
  • Compact en veilig tafelmodel: laboratoriumklare laser van klasse 1
  • Eenvoudige bediening dankzij intelligente, intuïtieve systeemsoftware LPKF CircuitPro RP

 

 

Breng uw lab naar een hoger niveau
Combineer de voordelen van mechanisch boren van dikke substraten, inclusief multilayers, met extreem snelle, contactloze laseroppervlaktebewerking in één tafelmodel.

 

Snelle verwerking, breed scala aan materialen, betrouwbare procesresultaten in het laboratorium!
Deze compacte en economische oplossing is gebaseerd op het bewezen concept van de LPKF ProtoLaser en LPKF ProtoMat systemen. In combinatie met LPKF CircuitPro software garandeert het een soepele en naadloze werking op basis van uw CAD-gegevens.

 

Plug & play, alles-in-één, desktop lasersysteem op instapniveau, geleverd met ingebouwde computer en software
Alleen voeding, perslucht en stofafzuiging hoeven te worden aangesloten om standaard enkel- en dubbelzijdige FR4-materialen te verwerken, sommige enkelzijdige RF-, PTFE- of keramisch gevulde materialen, evenals bepaalde flexibele substraten zoals Al op PET met 100 μm/50 μm lijn/ruimte. Flexibele materialen en folies kunnen vrij worden gepositioneerd en nauwkeurig worden gefixeerd op een vacuümtafel.

 

 

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de vision-uitlijning, de materiaaldiktemeting, de zes mechanische gereedschapsposities en de talrijke software gedefinieerde lasertools en een uitgebreide bibliotheek van voor gedefinieerde materialen kan de LPKF ProtoLaser H4 worden bediend met vrijwel geen tussenkomst van de gebruiker.

 

 

Compact en efficiënt
Het systeem heeft alleen een stroomvoorziening en perslucht nodig. Tijdens het gebruik voldoet de LPKF ProtoLaser H4, die een granieten basis heeft, aan laserklasse 1; er zijn dus geen verdere beschermende maatregelen nodig.

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.