QUADRO van KARL

Innovatief. Dynamisch. Tijdloos.
De tafel voor duizend ideeën

QUADRO is even veranderlijk als de producten die erop worden gemaakt. Aangepast aan de complexe werkprocessen in assemblage, laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en opleidingscentra, laat QUADRO niets te wensen over. U kunt het precies zo ontwerpen als u wilt en het doel vereist.

QUADRO is veel meer dan een tafel. Als een premium product van Karl, is de tafelsysteem combineert hoogwaardige afwerking, uitstekende functionaliteit en ergonomie om een modern, innovatief werkpleksysteem te creëren.

Met zijn tijdloze design, lichtgrijze basiskleur en decoratieve gekleurde accenten, QUADRO creëert een positieve en motiverende sfeer op de werkplek en helpt energie en creativiteit vrij te maken.

 

Veelzijdig inzetbaar: QUADRO voor onderzoek en laboratorium
Onopvallend, intelligent en efficiënt. Dit zijn de indrukwekkende kenmerken van de QUADRO voor de routering van stroom- en mediakabels. Horizontaal of verticale kabelgeleiding - het consequente kabelmanagement organiseert en bergt alle nodige kabels op. Toekomstgericht werken is ook mogelijk dankzij de 19-inch constructie voor de integratie van functionele en voedingsmodules.

De eisen veranderen voortdurend, vooral in onderzoek en laboratoria. QUADRO geeft de onderzoeker en technicus de flexibiliteit die zij nodig hebben om up-to-date te zijn.

 

Onderwijzen en leren: QUADRO voor opleiding
De individueel combineerbare modules vormen de basis voor de veelvuldige eisen van industriële en academische opleiding. QUADRO creëert niet alleen een omgeving die waardering uitstraalt en die geconcentreerd leren bevordert. Dankzij de praktische experimentele opstellingen leren de stagiairs ook alle basisbeginselen voor hun toekomstige beroep.

Eén tafel, vele opties: QUADRO voor de industrie
Efficiëntie en veiligheid, productiviteit en motivatie worden verbeterd door een ergonomisch en functioneel ontworpen werkstation. QUADRO voldoet aan alle ergonomische eisen van een modern bureausysteem zonder concessies te doen aan de zonder afbreuk te doen aan stabiliteit en functie. Optimale grijpwegen, materiaaltoevoer, energie- en mediumtoevoer - QUADRO ondersteunt veranderende werkomstandigheden. QUADRO ondersteunt wisselende werkhoudingen en biedt een hoog niveau van werkcomfort, doordachte functionaliteit en uitgekiende ergonomie. De uitgebreide reeks accessoires maakt van QUADRO een uiterst flexibel bureau tafel en biedt een maximum aan individuele combinatiemogelijkheden die kunnen worden aangepast, gewijzigd en die op elk moment opnieuw kan worden ontworpen, gewijzigd en uitgebreid. Voor elke productiestrategie biedt QUADRO een uitgebreid programma voor het verspillingsarm en ergonomisch ontwerp van assemblageprocessen.

 

Ergonomie, functionaliteit, ontwerp.
QUADRO is alles in één.

Het QUADRO tafelsysteem is ontworpen met veel aandacht voor detail, dat het voldoet aan uw eisen voor efficiëntie, kwaliteit en ergonomie.

Het rechtlijnige ontwerp, de lichtgrijze basiskleur en kleuraccenten stralen tijdloze moderniteit uit en benadrukken de hoge kwaliteit van QUADRO. Voor een perfecte ergonomie op de werkplek kan QUADRO naar keuze is optioneel uitgerust met elektrische hoogteverstelling.

 

In de ESD-versie voldoet het bureausysteem aan alle vereisten van IEC 61340-5-1 en is daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in een EPA.

QUADRO biedt bij montagegeoriënteerde werkplekken alle opties voor een ergonomisch ontwerp in overeenstemming met de eisen van Lean productie.

Het tafelblad, de legborden en alle aanbouwelementen kunnen traploos hoogte-variabel worden ingesteld.

 

QUADRO zit vol energie: Netspanning, data- en communicatie-interfaces zijn beschikbaar waar ze nodig zijn. Meet- en testtechnologie kan worden geïntegreerd in een 19" bovenbouw boven het werkoppervlak. Alle kabels en leidingen zijn onzichtbaar weggewerkt.

Smaakvolle kleuraccenten, het compacte kolomprofiel profiel en afgeronde randen zijn visueel aantrekkelijke kwaliteitskenmerken en benadrukken de hoge kwaliteit van QUADRO.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.