KARL Werkplaatsoplossingen voor Industrie, Onderzoek, Onderwijs en Logistiek

Succesfactor op de werkplek

Ergonomie. Functionaliteit. Ontwerp.

Modern onderzoek weet al lang dat een werkplek meer is dan alleen een plek waar mensen werken. Efficiëntie en veiligheid kunnen duurzaam worden verhoogd door het behoeftegericht ontwerpen en inrichten van de plaatsen waar mensen hun dagelijks werk verrichten. Investeringen in duurzame werkplekken zijn daarom geen doel op zich - zij verhogen duurzaam de productiviteit en de kwaliteit van de prestaties. Op die manier wordt de werkplek een element van ondernemerssucces.

 

De toepassing van branche specifieke en individuele werkplekoplossingen stelt daarom bijzondere eisen aan ergonomie, functionaliteit en design. Als traditioneel familiebedrijf hebben wij niet alleen vele jaren ervaring op dit gebied. Wij beschikken ook over de flexibiliteit die in de praktijk vaak het verschil maakt: Met ongeveer 170 werknemers beschikken wij over een uitgebreide knowhow en een efficiënte productiecapaciteit. Wij vinden oplossingen die uw eisen omzetten in een marktvoordeel.

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Wij verwerken hoogwaardige materialen met de modernste productiemethoden om solide, duurzame meubelen te creëren. Wij hechten niet alleen belang aan de hoogste normen op het gebied van ergonomie en functionaliteit. Aantrekkelijk design is ook belangrijk. Mensen moeten zich prettig voelen op hun werkplek, want een positieve werksfeer verhoogt de motivatie en de identificatie met het bedrijf. Tevreden werknemers presteren beter en werken veiliger.

Vertrouw op onze deskundigheid en op kwaliteit, made in Germany.