Finetech | Precisie op zijn best

Finetech is de toonaangevende fabrikant van apparatuur voor sub-micron die bonding & geavanceerd SMD rework. Wij bieden oplossingen voor elke fase van uw traject - van R&D tot industriële geautomatiseerde productie.

Precisie op zijn best
Finetech's hoog-nauwkeurige bonding apparatuur voor micro assemblage ondersteunt de meest precieze en complexe toepassingen.  Sub-micron plaatsing is mogelijk met een uitgebreide reeks van bonding technologieën; onze kwaliteitsoptiek en zeer stabiel machine ontwerp bieden de nauwkeurigheid en herhaalbaarheid die de hedendaagse toepassingen vereisen. Onze professionele SMD hot gas rework systemen bieden high-end oplossingen. Deze producten leveren de belangrijkste voordelen die nodig zijn voor het bewerken van geavanceerde apparaten.

De volledige productontwikkeling en productieketen wordt intern uitgevoerd (machinehardware, procesmodules, besturingselektronica, tooling, software en meer). Deze aanpak zorgt voor korte responstijden en een hoge effectiviteit bij elke stap.

 

Migratietraject voor machines
Het vergemakkelijken van innovatie en het stimuleren van nieuwe productontwikkeling zijn altijd drijfveren geweest bij Finetech. Om klanten te ondersteunen in de ontwikkelingsfase, en hen te helpen hun processen om te zetten in productie, heeft Finetech zich gericht op het uitbreiden van haar portfolio van geautomatiseerde bonders. Samen met zijn R&D machines biedt het bedrijf half- en volautomatische productiesystemen aan die procesflexibiliteit, hoge precisie en snelheid combineren.

In nauwe samenwerking met de klant
Finetech werkt in nauw partnerschap met klanten - velen zijn gegroeid in parallel met ons, en heeft talloze productieve relaties gevormd door de jaren heen.  

De diepe proceskennis die we hebben opgedaan door tientallen jaren ervaring voegt waarde toe aan onze apparatuur.  Ons engineeringteam werkt samen met klanten om effectieve oplossingen te creëren voor specifieke toepassingen - zij begrijpen dat "one size" niet noodzakelijkerwijs voor iedereen geschikt is.  De langetermijnrelatie wordt na de installatie voortgezet met aangepaste training, onderhoud van de apparatuur en ondersteuning ter plaatse.

Met dochterondernemingen op drie continenten en een uitgebreid wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen, verzekert Finetech te allen tijde snelle responstijden, snelle on-site service en persoonlijk overleg.

 

Industrieën
Het bedrijf bedient een brede waaier van industrieën, met inbegrip van Datacom & Telecom, Industriële Halfgeleider, Consumentenelektronica, Medische Technologie & Levenswetenschappen, Lucht- en Ruimtevaart, Automobiel, Defensie & Veiligheid, Energie, evenals universiteiten en onderzoekfaciliteiten. Met installaties over de hele wereld zijn we er trots op samen te werken met startende bedrijven tot grote multinationals, alsook met onderzoeksafdelingen van grote OEM's, overheidslaboratoria en academische instellingen.