SIGLENT Technologies | Best Value in Elektronica Testen & Meten

SIGLENT TECHNOLOGIES is een wereldleider op het gebied van onderzoek & ontwikkeling, engineering, productie, verkoop en service-ondersteuning voor elektronische test- en meetapparatuur die innovatieve eigenschappen en functionaliteit combineert met een sterke toewijding aan kwaliteit en prestaties. SIGLENT is ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd voor zijn productkwaliteit en milieubeheerprogramma's.

 

Bedrijf Overzicht
De oprichters van SIGLENT begonnen met de ontwikkeling van digitale oscilloscopen in 2002. Na meer dan een decennium van onderzoek en ontwikkeling omvatten onze producten digitale oscilloscopen, geïsoleerde handheld oscilloscopen, functie/arbitraire golfvormgeneratoren, DC voedingen, digitale multimeters, spectrumanalyzers en andere algemene testinstrumenten. In 2005 produceerde SIGLENT de ADS 7000 serie digitale oscilloscoop. Vanaf dat moment is onze jaarlijkse groei elk jaar 50% of meer geweest. We zijn trots om vandaag aan te kondigen dat SIGLENT staat voor - Best Value in Elektronica Testen & Meten.

Siglent heeft ongeveer 100 professionele ingenieurs in dienst die werken in verschillende afdelingen waaronder hardware, software, industrieel ontwerp, test, en het geavanceerde apparatuur milieulab, evenals een hoog gekwalificeerd management team en andere technische professionals.

 

Toewijding aan Innovatie
Innovatie is een van de kernwaarden van SIGLENT. Jaarlijks wordt bijna 15% van de totale omzet geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. SIGLENT heeft een aantal patenten verworven, waarbij veel van onze kerntechnologieën een wereldwijde trend leiden. In 2005 maakte onze EasyHunting technologie het mogelijk de nauwkeurigheid van SIGLENT oscilloscopen 2-4 keer te verhogen in vergelijking met vergelijkbare modellen. In 2010 werd de SDS1000CF digitale oscilloscoop geïntroduceerd met zijn 300 MHz bandbreedte en vier kanalen, waarmee hij een groot segment van de kleine en middelgrote markt veroverde. In 2011 lanceerde SIGLENT de geïsoleerde handheld oscilloscoop model SHS1000 serie, dat een toonaangevend product is in eigen land.

Met onze moderne geautomatiseerde werkplaatsen, standaard toeleveringsketen systemen, een uitgebreid productie management systeem, en verkoop & service kantoren in de Verenigde Staten en Duitsland, streeft SIGLENT er voortdurend naar om de beste producten voor onze klanten te ontwerpen en te bouwen.

SIGLENT Cultuur
SIGLENT richt zich op de elektronische test & meetinstrument industrie en ziet onderzoek & ontwikkeling als een kerncompetentie, terwijl het een sterk concurrentievoordeel behoudt door technologische innovatie en strikte kwaliteitscontrole. Probeer een Siglent product. Vergelijk dan de prestaties en de kenmerken met elk ander model, elk ander merk. Vergelijk dan de prijs. Wij geloven dat er nergens een betere prijs is.