PBT Works | Reinigingssystemen

Onze machines verwijderen elke verontreiniging van elektronische assemblages en tools voor de elektronica assemblage processen en van delicate mechanische onderdelen. Overal, waar reinheid echt belangrijk is.

 

PCB Reiniging
Het reinigen van PCB assemblages na het soldeerproces verbetert de betrouwbaarheid van elektronica onderdelen aanzienlijk. Wij ontwerpen onze automatische spray-in-air closed-loop zero-drain reinigingsmachines om elke grootte, vorm en complexiteit van elektronische printplaten te reinigen onder volledig gecontroleerde reinigingsomstandigheden. Een brede waaier van flexibele accessoires maakt een snelle omschakeling mogelijk van high-mix low-volumes naar grote capaciteitsvereisten. Onze software biedt volledige procesdocumentatie, specifieke MES- en lijnautomatiseringsconnectiviteit.

Stencil Reiniging
Geautomatiseerde reiniging van SMD-stencils en rakels verbetert de printkwaliteit aanzienlijk en vermindert het risico op mechanische beschadiging van het stencil in vergelijking met traditionele manuele reiniging. Onze machines zijn getest om fine pitch stencils te reinigen in diktes van 1-2 mils (25-50 ųm) ) met openingen van 50 ųm en zelfs lager.