FINEPLACER® pico 2

Meest krachtige Tool voor Lab en Onderzoek

Manuele Multi-Purpose Die Bonder
De FINEPLACER® pico 2 is een veelzijdige, manuele die bonder met plaatsingsnauwkeurigheden tot 3 µm. Het systeem is snel op te zetten en eenvoudig te bedienen en is ideaal voor snelle en flexibele productontwikkeling en prototyping in R&D laboratoria en universiteiten.

 

We hebben de FINEPLACER® pico 2 zo ontworpen dat hij geschikt is voor een groot aantal technologie- en procesmodules, evenals toepassing specifieke tools. Gebruikers kunnen op elk moment functies van derden toevoegen en het bondingsysteem verder aanpassen. Als nieuwe functies nodig zijn, kan het systeem dankzij de modulaire architectuur gedurende de hele levensduur ter plaatse worden aangepast.

Aan de slag gaan is moeiteloos.

Het hoge-resolutie vision-uitlijnsysteem ondersteunt aanpasbare gezichtsvelden en wordt geleverd met instelbare RGB-verlichting. Het kan het beste kleurcontrast tussen component en substraat vinden en maakt handmatige uitlijning eenvoudig en betrouwbaar.

Het ruime werkgebied ondersteunt wafers van 300 mm en maakt batchprocessen mogelijk. Dit wordt aangevuld door een hoge-resolutie bonding force module met een breed scala aan beschikbare krachten, die een volledig spectrum van verschillende componenten aankan.

 

Procescreatie is een fluitje van een cent met de intuïtieve en krachtige IPM Command bondingsoftware. Gebruikers kunnen zich concentreren op de kerntaken van de applicatieontwikkeling, waardoor bedieningsfouten tot een minimum worden beperkt. Tegelijkertijd hebben gebruikers toegang tot een ongeëvenaarde reeks van parameter tweaking opties voor procesoptimalisatie.

De FINEPLACER® pico 2 volgt onze "Prototype to Production"-benadering van een systeem overschrijdend, verenigd hardware- en softwareplatform. Hiermee kunnen R&D-processen met al hun technologische diversiteit naadloos worden overgebracht van het ontwikkelingslaboratorium naar de productieomgeving.

Door de combinatie van toepassingsflexibiliteit, technologische diversiteit, procesbetrouwbaarheid en compatibiliteit met Finetech's geautomatiseerde productie bonders, biedt de FINEPLACER® pico 2 een uitstekende return on investment en is het een natuurlijk startpunt op de reis van concept naar eindproduct.

 

 

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.