Weller soldeerdampafzuiging kortingsactie!

Nu bij Tooltronics 10% korting op geselecteerde Weller filtratie producten

Soldeerrook is giftig en kan leiden tot gezondheidsklachten. Daarom moet er gebruik worden gemaakt van apparaten zoals soldeerdampafzuigingstations om uzelf en anderen te beschermen tegen schadelijke dampen. Wie tijdens het solderen zijn gezondheid wil beschermen of wie als werkgever verantwoordelijk is voor het gezond houden van zijn medewerkers, moet de soldeerdamp meteen bij de soldeerwerkplek afzuigen. Weller Zero Smog units maken het mogelijk om snel en gemakkelijk goede soldeerdampafzuiging op de soldeerwerkplek te realiseren.

Tooltronics geeft tijdelijk* 10% korting op een aantal geselecteerde Weller filtratie producten!

   • Weller Zero Smog TL Kit 1 FN, TL afzuigunit met één flexibele afzuigarm, afzuigslang, afsluitklep met tafelbevestigingsbeugels, afstandsschakelaar en trechtermondstuk.
  • Weller Zero Smog 4V Kit 1 FN, 4V afzuigunit met één flexibele afzuigarm, afzuigslang, afsluitklep met tafelbevestigingsbeugels en trechtermondstuk.
  • Weller Zero Smog 4V Kit 2 FN, 4V afzuigunit met twee flexibele afzuigarmen met afzuigslang, afsluitklep met tafelbevestigingsbeugels en trechtermondstuk.
  • Weller Kit 1 FN, losse flexibele afzuigarm, afzuigslang, afsluitklep met tafelbevestigingsbeugels en trechtermondstuk.

 

 

*(actie is geldig tot en met 31 augustus 2021)

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.