Nieuwe Generatie Gereedschapskoffer

CLASSIC KingSize Rolkoffer neo

De nieuwe gereedschapsrolkoffer overtuigt door zijn uitstekende eigenschappen en hoogwaardige afwerking met oog voor detail en biedt bijna alle benodigde functies. Wat de nieuwe CLASSIC KingSize Roll neo zo bijzonder maakt, is het doordachte interieursysteem: het biedt niet alleen meer ruimte om nog meer en groter gereedschap op te bergen, maar maakt ook het dagelijkse werk voor de gebruiker een stuk eenvoudiger.

 

 

PRODUCTBESCHRIJVING

Wie veel gereedschap moet meenemen, vindt in de CLASSIC KingSize Roll neo TSA LOCK™ CP-7 een betrouwbare metgezel voor onderweg. Dankzij het speciaal ontworpen vergrendelingssysteem kunnen veiligheidsinstanties - bijvoorbeeld op luchthavens - de koffer schadevrij openen tijdens controles. De stevige kofferschaal van X-ABS kunststof is versterkt met een dubbel aluminium frame en beschermt de inhoud tegen invloeden van buitenaf. Binnenin de koffer vindt u CP-7 gereedschapshouders van hoogwaardig ConPearl®-materiaal voor maximaal 60 stuks gereedschap. Meer gereedschap kan worden opgeborgen in de 88 mm diepe bodembak, die nu nog meer opbergruimte biedt en u de flexibiliteit biedt om de capaciteit te kiezen die voor u werkt. Om de gebruiker snel en gemakkelijk toegang te geven tot alle gereedschappen die op alle niveaus in de koffer zijn opgeborgen, hebben de ontwikkelaars bij PARAT een afdekplaat met gereedschap houder en opklapbaar deksel geïntegreerd; niet minder praktisch zijn de nieuwe niveauhouder, visitekaartjesvakken, lussen voor schrijfgerei en het bewaar vak in het deksel van de koffer. Voor maximaal transportcomfort is natuurlijk gezorgd: dankzij de praktische 4-voudige telescoopgreep en de nu grotere wielen kan de trolleykoffer ook op zeer oneffen ondergrond gemakkelijk en veilig worden verplaatst. Tot de standaarduitrusting van de CLASSIC KingSize Roll neo TSA LOCK™ CP-7 , belastbaar tot 30 kg, behoren ook praktische cijfersloten met veiligheidsvergrendeling.

TECHNISCHE KENMERKEN

 • 1 bodembord met afdekplaat, hoogte 58 mm, vrij in te delen
 • 1 afdekplaat met CP-7 gereedschapshouder Ø 26 mm
 • 1 opbergvak in het kofferdeksel met 2 visitekaartjesvakken en 2 pennenlussen
 • 1 gereedschapspaneel met CP-7 gereedschapshouder tot Ø 11 mm
 • 1 gereedschapspaneel, 2-zijdig, met CP-7 gereedschapshouder tot Ø 11 mm en Ø 15 mm
 • buitenafmetingen (b x h x d): 49,00 x 46,00 x 27,00 cm
 • binnenafmetingen (B x H x D): 47,00 x 36,00 x 21,00 cm
 • geschikt voor vliegreizen
 • gewicht: 8,10 kg
 • materiaal: aluminium, X-ABS kunststof
 • leveringsomvang: 1 langsschot & 3 dwarsschotten voor het vrij indelen van de bodemlade, 2 sleutels

 

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.