Martin Hotbeam 05

2,000 W infrarood onder-verwarmingssysteem

De Martin Hotbeam 05 is een sterk presterende onderverwarming met infraroodtechnologie. Dit apparaat is perfect geschikt voor handsoldeertaken aan middelgrote en zware printplaten. De onderverwarming kan via de intuïtieve menunavigatie eenvoudig en comfortabel in de verschillende bedrijfsmodi (constant vermogen, constante temperatuur en profiel) worden gebruikt. Het innovatieve verwarmingsmanagement zorgt voor een reproduceerbare printplaattemperatuur bij de hoogste langdurige stabiliteit zonder doorschieten.

 

 

De Auto-Profiler functie bepaalt automatisch het vereiste profiel. Door het uitvoeren van het door het apparaat geleerde profiel, wordt de exact gewenste printplaattemperatuur bereikt. Werkprocessen worden hierdoor veiliger en effici├źnter. De IR-lampen, die door een glasplaat worden beschermd, zijn onafhankelijk schakelbaar. De glasplaat maakt het reinigen van de hete zone eenvoudig en gemakkelijk. De Martin Hotbeam 05 kan apparaten aansturen (bijv. voor verwijdering van soldeer door afzuiging) of zodanig worden geconfigureerd dat de unit door externe apparaten (SPS of voetschakelaars) wordt geactiveerd. Met de EASYBEAM-software kunnen profielen via een USB-verbinding worden opgeslagen, gesorteerd en bewerkt.

 

 

Specificaties:

  • Formaat: printplaten tot 200 x 250 mm kunnen worden verwerkt.
  • Prestaties: Hotbeam en Smart Desolder combinatie voor de perfecte Rework.
  • Flexibiliteit: Inzetbaar voor voorverwarmen van printplaat met het daaropvolgende Rework proces, tot en met het uitharden en kraken van underfill.
  • Procesbeheersing: Gebruik van temperatuurprofielen via PC software.
  • Procesbetrouwbaarheid: Verschillende bedrijfsmodi voor consistent vermogen, consistente temperatuur en profielen.
  • Ergonomisch werkstation: Tafelbevestiging beschikbaar.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.