GW Instek PPX-Series

Programmeerbare DC-voedingen met hoge precisie

De PPX-serie programmeerbare DC-voedingen met hoge precisie omvat zes modellen: PPX-1005(10V/5A/50W), PPX-2002(20V/2A/40W), PPX-2005(20V/5A/100W) ), PPX-3601(36V/1A/36W), PPX-3603(36V/3A/108W), en PPX-10H01(100V/1A/100W). De PPX-serie heeft de lage ruis (0,35mVrms) en snelle transient respons karakteristieken (<50μs) van conventionele lineaire voedingen. De serie biedt ook constante spanning en constante stroom uitgangsmodi en ook kan de stijgende en dalende snelheden voor spanning en stroom afzonderlijk ingesteld worden, evenals de vertragingstijd voor het in- en uitschakelen van de uitgang.

 

 

De PPX-serie heeft vier stroomniveaus en twee spanningsniveaus om de gebruiker zeer nauwkeurige metingen te bieden. Voor langdurige metingen en registratie van bijvoorbeeld IoT-apparaten, draagbare apparaten, wearable apparaten en sensorcomponenten, kan via de dataloggerfunctie de meetrecords via USB opgeslagen worden.

Om de gebruiksduur van draagbare apparaten en wearables te verlengen, streven fabrikanten er niet alleen naar de bedrijfsefficiëntie van de schakeling te verbeteren, maar ook het stand-by stroomverbruik zo veel mogelijk te beperken. Om te voldoen aan de low-power meettoepassingen van applicaties, heeft GW Instek de PPX-serie vier stroommeetresoluties (0,1μA, 1μA, 10μA, 0,1mA) en twee spanningsmeetresoluties (0,1mV, 1mV). Wanneer de DUT in de slaap- of standby-modus gaat, kan de PPX-serie nog steeds de kleinste stroomveranderingen meten.

 

De PPX-Serie beschikt over een Test Sequence functie, waarmee gebruikers willekeurig uitgangsgolfvormen kunnen definiëren. De tijd dat de spanning stijgt of daalt en de tijd dat de spanning gehandhaafd blijft kan in stappen ingesteld worden. Voor de bediening kunnen de parameters rechtstreeks op het frontpaneel van de PPX-Serie bewerkt worden maar kan ook door middel van een met de computer bewerkt CSV-bestand in de PPX-Serie voeding geïmporteerd worden.

Daarnaast stelt de OCP Delay functie van de PPX-Series gebruikers in staat om flexibel de tijd in te stellen om de overstroombeveiliging in te schakelen, dit op basis van de karakteristieken van de DUT. Zo kunnen we de DUT beschermen en tegelijkertijd de stroomverandering van de DUT binnen een bepaalde tijd testen.

Naast spannings-, stroom- en vermogensmeting ondersteunt de PPX-serie ook temperatuurmeting. In combinatie met een K-type thermokoppel, kan het temperatuurbereik van -200°C ~ +1372°C gemeten worden. Ondersteunde standaard communicatie-interfaces zijn USB, LAN, RS-232, RS-485 en optionele GPIB interface.

Specificaties:

 • CV, CC prioriteit startfunctie.
 • Vier resolutie niveaus bij stroommeting (min. 0,1μA) / twee resolutie niveaus bij spanningsmeting (min. 0,1mV).
 • Power output ON/OFF vertragingsfunctie.
 • Instelbare spanning en stroom slew rate.
 • Vertraagde overstroombeveiliging (OCP vertraging).
 • sequentiële power output functie.
 • Remote Sensing functie.
 • Data Logger
 • 10 geheugenplaatsen.
 • Overspanningsbeveiliging, onderspanningsgrens, overstroombeveiliging, overtemperatuurbeveiliging, AC alarmfunctie.
 • Ondersteunt K-type thermokoppel temperatuurmeting.
 • Interfaces: USB, LAN, RS-232, RS-485, Analoge besturing; Optioneel: GPIB.
 • Afmetingen: 3U hoog, in lijn met 1/4 Rack.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.