SMD Pick & Place Machine voor PCB Prototypes en Lage Volumes

LPKF ProtoPlace S4

  • Pick & Place-machine met precisie camera systeem
  • Voor chipontwerpen van 0201 tot 40 x 80 mm
  • Automatische nozzlewisselaar met 6 nozzles
  • Intuïtieve grafische gebruikersinterface
  • CAD-editor voor alle CAD-systemen

 

 

SMD Pick & Place Machine voor printplaatprototypes en kleine volumes

De LPKF SMT Edition pick & place-machines zijn eenvoudig te bedienen en zeer nauwkeurig. In alle verschillende modellen is het gebruik van standaard en fine-pitch SMD-componenten en de plaatsing van SOIC, PLCC, BGA, μBGA, CSP, QFN en LED's mogelijk.

Dankzij de intuïtieve software-interface is de installatietijd kort - zelfs voor gelegenheidsgebruikers. De software leidt de gebruiker door elke stap van het proces. Na elke processtap bevestigt de gebruiker de functie en wordt hij automatisch naar de volgende stap geleid. Dit wordt geregeld via de geïntegreerde PC, die zo de taken van gegevensvoorbereiding en machinebesturing op zich neemt. Het werkgebied voor het materiaal en de posities van de afzonderlijke machinecomponenten, zoals de bodemcamera, de nozzlewisselaar of de componentenhouder, worden grafisch weergegeven.

 

 

Onderdeelhouders voor tapes, buisjes, trays en bulkonderdelen kunnen op het werkgebied worden geplaatst, dat maximaal 540 x 480 mm groot is. Elk pick & place systeem uit de serie heeft optische centrering, een topcamera voor automatische fiduciale correctie en een bodemcamera voor automatische componentcentrering. De camera's kunnen ook worden gebruikt voor optische inspectie van het printen van soldeerpasta en het plaatsen van componenten.

Als aanvulling op de basis LPKF ProtoPlace S4.1 machine, biedt LPKF drie andere versies met verschillende extra functies: Een contactloze doseerkop is beschikbaar voor het aanbrengen van gedefinieerde hoeveelheden soldeerpasta of lijmen (ProtoPlace S4.10).

De "Smart Automatic Feeder" ondersteunt gebruikers met een hogere doorvoer van PCB’s, bijvoorbeeld voor het verwerken van lage volumes (ProtoPlace S4.20). Indien deze beide extra opties gewenst zijn, dan is de ProtoPlace S4.30 het systeem bij uitstek.

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.