Fijn en slank met precisie op de top

Wiha PicoFinish® ESD Schroevendraaiers in set.

De uitdaging tijdens het werken aan elektronische componenten is dat zij bij kleine spanningen al beschadigd kunnen worden. Met de elektrostatisch afvoerende precisie-schroevendraaiers PicoFinish® ESD wordt dit gevaar veilig en betrouwbaar voorkomen. Daarbij zijn er nog vele andere voordelen voor de gebruiker. Dankzij de lange, slanke grip en de sneldraaizone zijn de precisie-schroevendraaiers ideaal voor exact en gevoelvol werken aan gevoelige werkstukken. Het ergonomische handgreepdesign met zachte zone zorgt voor comfortabel werken. De licht lopende draaikap ondersteunt de gebruiker met het gevoelvol en snel indraaien. Verder maken de opgedrukte symbolen op de schroevendraaierkappen het mogelijk om snel het juiste schroefprofiel te kiezen.

 

 

In de set zitten 6 ESD precisie-schroevendraaiers PicoFinish® en een houder, waarmee deze gereedschappen keurig op de werkplek opgeborgen kunnen worden. Het dissipatieve gereedschap voert elektrostatische energie gecontroleerd en veilig af. De ESD precisie-schroevendraaiers worden volgens de internationale norm IEC 61340-5-1 geproduceerd en garanderen daarmee een maximale bescherming van de elektronische componenten. De schroevendraaiers hebben een oppervlakteweerstand van 106 - 109 Ohm.

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.