Panasonic Assembly Tools

Optimaliseer uw proces aan de lijn

Hoogwaardige assemblage vraagt om een uitgekiende balans. Snelheid aan de lijn is onmisbaar, al mag dit niet ten koste gaan van de kwaliteit van het eindproduct. Hoe zorgt u voor die efficiency in uw proces?

Ontdek ons aanbod aan innovatieve accu-gereedschappen voor assemblage en profiteer van:

  • Machines met een range van 0,3 tot 650 Nm. Van de zwaarste constructie tot het kleinste detail: u brengt elke verbinding even krachtig als nauwkeurig tot stand.
  • Optimale ergonomie voor de operator, die direct merkt hoe licht, uitgebalanceerd en snel de bediening verloopt. Dankzij een vernuftige constructie zorgt de machine slechts voor minimale vibraties.
  • Géén reactiekracht op de pols van de operator, wat zeer belangrijk is bij het maken van verbindingen.
  • Productseries die nauwkeurige kwaliteitscontrole door nametingen via compacte transducers mogelijk maken. De controle verloopt razendsnel, mede dankzij usb plug&play-technologie.
  • Productseries die draadloze communicatie tussen de machine en een qualifier bieden. Elke machine is individueel op afstand instelbaar, wat zorgt voor de juiste parameters op elk moment. Ook blokkeert een machine zodra die buiten een straal van 10 meter van de qualifier komt.
  • Een minimum aan foutieve verbindingen, doordat alleen de daarvoor bevoegde personen instellingen aan de machine kunnen veranderen.
  • Uitgebreide datalogging. U beschikt over bewijsvoering en voorkomt discussies over aansprakelijkheid.

 

 

Robuust en rendabel
40 jaar ervaring zorgde eerder voor een veelzijdig aanbod aan powertools voor de bouwsector. Inmiddels profiteert ook de industrie van onze accu-machines, die vanwege het intensieve gebruik voor assemblage uit extra robuuste materialen bestaan. Tel die lange levensduur op bij het lage energieverbruik en onze machines bieden u een rendabel alternatief voor toepassingen via pneumatiek, hydrauliek of elektriciteit.

Test onze tools voor uw assemblage
Kostenefficiënt, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar: het zijn de redenen waarom onder andere grote autofabrikanten vertrouwen op onze tools voor assemblage. Benieuwd wat wij ook voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden en informeer naar een testperiode van onze producten op uw locatie.

 

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Assortiment Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.