Martin SMART DESOLDER 01

Handmatige heteluchttool met vacuümpen voor PCB reiniging

De SMART DESOLDER 01 combineert voor het verwijderen van restsoldeer, een handmatige heteluchttool met een vacuümpen. Na het verwijderen van een component, zorgt de SMART DESOLDER 01 er voor dat het restsoldeer, door gerichte verhitting, verwijderd wordt. Beschadiging van de pads door oververhitting of mechanische belasting wordt vermeden. De temperatuurgeregelde luchtstroom voorkomt dat de naburige componenten opgewarmd worden. Na het smelten het resterende soldeer wordt dit met de vacuüm pen contactloos verwijderd. De zachte teflonpunt voorkomt beschadiging, veroorzaakt door mechanische belasting, aan de pads. Als standalone-apparaat past de SMART DESOLDER 01 vrijwel op elke werkbank en kan het zeer flexibel met de twee handheld pennen worden bediend. Het onderverwarmingssysteem HOTBEAM 04 / 05 vult de SMART DESOLDER 01 perfect aan. Door de SMART DESOLDER 01 te combineren met een Martin onderverwarming kan, door middel van een sensorondersteund of geprogrammeerd voorverwarmingsprofiel, het temperatuurgedrag voor het verwijderen van restsoldeer worden geoptimaliseerd.

 

Kenmerken:

  • Procesveiligheid: De zachte en antistatische Teflon tip voorkomt beschadiging van de pads met hoge mechanische of elektrische eisen.
  • Plug and Play: Compact formaat, innovatief ontwerp en intuïtieve bediening.
  • Temperatuurregeling: De temperatuurgeregelde luchtstroom voorkomt oververhitting van de pads en verhindert dat naburige onderdelen opwarmen.
  • Procesbeheersing: Gecontroleerde luchtstroom van de heteluchtsoldeerpen instelbaar tussen 5 - 35 l/min.
  • Prestaties: HOTBEAM en SMART DESOLDER te combinatie voor de perfecte rework.
  • Flexibiliteit: Intuïtief gebruik, met twee handheld pennen.

 

Video's

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.