Wera brengt meer kleur in het spel

Microschroevendraaiers worden kleurrijk

De schroevendraaiers uit de Kraftform Micro serie voor fijnmechanische en elektronische toepassingen zijn nu ook uitgerust met de tool finder Take it easy.

Vooral bij microschroevendraaiers met zeer kleine profielen is het voor de gebruiker vaak moeilijk om in eerste instantie het juiste gereedschap te selecteren. Daarom heeft Wera, de schroevendraaierspecialist uit Wuppertal, zijn populairste microschroevendraaiers nu ook uitgerust met de toolfinder Take it easy.

 

De gereedschapsvinder Take it easy heeft zijn waarde al vele jaren bewezen met veel van de schroefgereedschappen van de fabrikant en maakt het werk gemakkelijker voor de gebruikers, omdat ze sneller het juiste gereedschap in de juiste maat kunnen vinden. Bij microschroevendraaiers leidt de onmiskenbare gekleurde ring naar het bijpassende schroefprofiel. De kleur rood staat bijvoorbeeld voor de Phillips of PH-aandrijving. Daarnaast is er een duidelijke maataanduiding op het handvat van de schroevendraaiers in de vorm van een duurzame laserinscriptie, wat leidt tot het juiste gereedschap voor de vaak zeer kleine schroeven.

 

Schroevendraaiers voor elektronica en precisietechniek

Kraftform Micro schroevendraaiers zijn bijzonder geschikt voor schroefverbindingen op het gebied van elektronica en precisietechniek. Ze worden als onmisbaar beschouwd voor elektronica-ingenieurs, fijnmechaniciens, opticiens, juweliers, computerhardwarespecialisten en modelbouwers. Het slanke en lange handvat van de Kraftform Micro is verdeeld in drie zones en heeft een gemakkelijk draaibare dop. De hand kan op deze dop steunen en kan door middel van de snelle draaizone eronder een bliksemsnelle draaibeweging van het blad maken. Tijdrovend herpakken is niet meer nodig, wat het schroefproces aanzienlijk versnelt. De krachtzone met geïntegreerde zachte grijpoppervlakken in de buurt van de mespunt zorgt voor de overdracht van hoge los- en aanhaalmomenten zonder het contact met de schroef te verliezen. De precisiezone direct boven het blad geeft de gebruiker een goed gevoel voor de juiste draaihoek tijdens de afstelwerkzaamheden.

 

 

Bescherming tegen elektrostatische ontlading

Elektrostatische ontladingen (ESD) mogen niet optreden bij het schroeven van elektronische componenten, bijvoorbeeld in smartphones en tablet-pc's, omdat deze storingen of zelfs volledige uitval kunnen veroorzaken. Elektrostatisch beschermd schroefgereedschap is hier onmisbaar. Daarom zijn de handgrepen van de microschroevendraaiers van de ESD-serie gemaakt van elektrisch geleidend materiaal volgens de nieuwste norm, zodat ze geschikt zijn voor werkzaamheden aan elektrostatisch gevoelige componenten.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.