Nieuwe LPKF CircuitPro 2.7 voor ProtoMat

Gemakkelijk te bedienen en met een hoge functionaliteit

De nieuwe software ondersteunt de volgende ProtoMat-systemen:
S-serie (S43, S62, S63, S64, S100, S103 en S104), E-serie (E33, E34, E44), D104, H100 en X60.
Met de nieuwste release van de krachtigste CAM-software en machine-interface voor printfreessystemen voor prototyping, brengt CircuitPro 2.7 het grootste voordeel voor onze klanten met ProtoMat S62, ProtoMat S100 en ook de topklasse ProtoMat H100.

Veel van deze systemen draaien al meer dan 10 jaar en deze vernieuwde, gebruiksvriendelijke CircuitPro 2.7 zou moeten helpen om ontwerpers en operators te motiveren om deze oudere systemen meer en meer te gebruiken. Ze zullen niet langer beperkt zijn tot een aparte CAM-processor en machinebesturingssoftware BoardMaster - alle vorige softwarefuncties zijn opgenomen in de nieuwe CircuitPro 2.7, naast nieuwe handige functies om de werkdag van elke ProtoMat-operator gemakkelijker te maken.

In gevallen waar een ProtoMat systeem zich in een gedeelde gebruiksomgeving bevindt, kunnen de toegangsniveaus voor gebruikers worden ingesteld om het systeem te beschermen dat op een admin-niveau is ingesteld, terwijl incidentele gebruikers hun boards veilig kunnen verwerken terwijl ze door wizards worden geleid. Alle bestaande gebruikers zullen profiteren van volledige Windows 10 ondersteuning, verbeterde fiduciaire herkenningsalgoritmen, aangepaste communicatieprotocollen en aangepaste codes voor een snellere verwerking. Voor ProtoMat S64 en ProtoMat S104 gebruikers maken nieuwe templates het ook mogelijk om blind en buried te verwerken in 4-, 6- of 8-laagse multilayers. Bijna alle nieuwe generatie LPKF ProtoMat systemen kunnen worden uitgevoerd met de CircuitPro PM 2.70 software. Het ondersteunt ook de LPKF ProtoMat S62 en S100 systemen, die voorheen met de CircuitCAM en BoardMaster software werkten.

CircuitPro PM 2.70 is beveiligd met een licentiecode, die gratis beschikbaar is voor gebruikers van LPKF ProtoMat E44 (CircuitPro Basic Version), S64 (CircuitPro Basic Version), S104 (CircuitPro Advanced Version) en D104 (CircuitPro Advanced Version) systemen. Gebruikers van andere ProtoMat-systemen kunnen CircuitPro PM 2.70 (CircuitPro Advanced Version) kopen of 30 dagen gratis proberen.

Neem contact op met LPKF Sales Back Office om een licentiesleutel aan te vragen of een offerte te krijgen voor een licentiesleutel. Geef ons de volledige contactgegevens van het bedrijf en de machine informatie, inclusief het serienummer van het ProtoMat systeem.

 

 

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.