Weller® WX Promotie

Weller® WX Promotie

Weller® lanceert een nieuwe exclusieve promotie van het "Weller Connect" programma:

7 gloednieuwe WX Promotie Sets, die beschikbaar zijn met 20% korting tot 31-12-2020.

Weller WX stations maken het handmatige soldeerproces veiliger, een cruciale factor in de automobiel-, lucht- en ruimtevaartindustrie en de medische technologie. Dit station is speciaal ontworpen om te voldoen aan de MIL-SPEC / IPC normen om gevoelige componenten te beschermen tegen elektrische overbelasting door gebruik te maken van Weller's RT MS soldeerstiften. Weller biedt een breed scala aan RT MS-soldeerstiften aan voor het solderen van componenten met de afmetingen XS tot L.

 

Weller® WX Promotie

Een veilig soldeerproces wordt gegarandeerd door vele functies van het Weller WX-station, zoals vergrendeling van de temperatuur en instellingen, en soldeerbout-specifieke temperatuurinstellingen.

Geïntegreerde USB-poorten zorgen ervoor dat de WX bench top bedieningsunits kunnen worden aangesloten op en gecontroleerd op soldeerdampafzuigers, voorverwarmingsplaten en programmeerbare logische controllers (PLC's).

Firmware-updates en registratie zijn snel en eenvoudig met behulp van USB-sticks. Parameters zoals standby-temperaturen en automatische uitschakeltijd kunnen eenvoudig worden opgeslagen in de soldeerbout. Parameters hoeven slechts één keer te worden opgeslagen; de MS-soldeerbout kan deze vervolgens bij elk WX-station gebruiken.

De productie binnen de elektronica, medische technologie en luchtvaartindustrie gaat sneller, omdat de componenten kleiner, gevoeliger, complexer en krachtiger worden. De soldeerindustrie is niet anders. Met de Weller RT MS-punten voldoet u aan deze toenemende eisen en biedt u maximale bescherming aan de printplaat en het component dat u soldeert. Met de MS tips bereikt u de beste resultaten en houdt u uw bedrijfskosten zo laag mogelijk. De Weller MS (militaire standaard) soldeerstiften met actieve tiptechnologie voldoen volledig aan de IPC-industriestandaarden.

(IPC - TM-650 2.5.33 Meting van Elektrische Overspanning van Soldeerhandgereedschap) en zijn ook MIL-SPEC-conform.

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.