Fluke TiX501 Warmtebeeldcamera

Fluke TiX501 Warmtebeeldcamera

Kwaliteitsbeslissingen zijn gebaseerd op duidelijke, begrijpelijke feiten. Wanneer het uw taak is om de kosten te budgetteren en te beheersen, heeft u de instrumenten nodig die u helpen om in de toekomst te kijken. Het bouwen van een systeem om proactief de onderhoudskosten te voorspellen en te beperken is een van de beste opties voor het verhogen van de totale winstgevendheid van een installatie. Daarom wenden doorgewinterde thermografen, operations managers en veiligheidsingenieurs zich tot de warmtebeeldcamera's van Fluke met rotatiescherm. Het ergonomische ontwerp en de draagriem maken lange inspectiedagen gemakkelijker. Buiten kunt u met het roterende scherm de camera's zo instellen dat er zo min mogelijk schittering op het scherm plaats vindt en het touchscreen biedt in het veld een eersteklas kijkervaring.

 

Fluke TiX501 Thermal Camera

Met een resolutie van 640 x 480 en temperatuurmetingen tot 650 °C is de Fluke TiX501 Warmtebeeldcamera ideaal. Infraroodbeelden zijn gemakkelijker vast te leggen met LaserSharp autofocus en 2x digitale zoom. Beelden kunnen worden geoptimaliseerd op het grote scherm. En met de 240° rotatiescherm kunt u gemakkelijk de benodigde beelden verzamelen, of ze nu boven, om de hoek of onder de installatie liggen. Met de Fluke TiX501 warmtebeeldcamera heeft u het gereedschap dat u nodig heeft om kwaliteitsbeelden te maken, dichtbij of veraf. Wanneer het werk een niveau van precisie vereist dat ver boven het gebruikelijke ligt, heeft u een opmerkelijke camera nodig: de Fluke TiX501.

 

Fluke TiX501 Thermal Camera

Specificaties:

  • 640 x 480 infrarood resolutie
  • 5.7" LCD scherm
  • LaserSharp™ Auto Focus
  • Handmatige of Automatische focus
  • IR Fusion™ technologie voor nog meer informatie
  • Metingen tot 650 °C
  • Fluke Connect™ compatibiliteit voor draadloos delen

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.