LPKF ProtoLaser ST

SB0516Tafelmodel voor laserstructurering van PCB’s

Met het LPKF ProtoLaser ST tafelbladlasersysteem is een efficiënte prototyping van complexe digitale en analoge, RF- en microgolfprintplaten mogelijk. Het systeem levert exacte vormen op vrijwel ieder materiaal en is ideaal voor het structureren van zowel enkel- als dubbelzijdige printplaten.

  • Exacte vormen, hoge herhaalnauwkeurigheid
  • Compact en veilig tafelbladsysteem: laser klasse 1
  • Geschikt voor bijna alle gangbare printplaatmaterialen
  • PCB prototyping en on-demandproductie van kleine maatwerkbatches
  • Slimme, intuïtieve systeemsoftware

 

 

LPKF ProtoLaser ST

Tafelmodel Lasersysteem

De perfecte upgrade voor uw werkplaats!

Het werkplaatssysteem voor de verwerking van zowel FR4- als gevoelige RF-materialen overtuigt door zijn hoge prestaties. Dankzij het compacte tafelbladformaat is de LPKF ProtoLaser ST geschikt voor ieder type werkplaats.

Snelle verwerking, groot scala van materialen

Voor betrouwbare procesresultaten in de werkplaats! De LPKF ProtoLaser ST zorgt voor een efficiënte prototyping van complexe digitale en analoge printplaten, RF- en microgolf-printplaten. Het lasersysteem levert exacte vormen op vrijwel ieder materiaal en is ideaal voor het structureren van zowel enkel- als dubbelzijdige printplaten, antennes, filters en voor vele andere toepassingen waarbij precieze steile zijvlakken vereist zijn.

Multilayer productie

Met extra apparatuur is de LPKF ProtoLaser ST ook geschikt voor de productie van multilayer boards. Met de vacuümtafel kunnen zelfs flexibele materialen en folies vrij gepositioneerd en nauwkeurig vastgehouden worden.

Gebruiksvriendelijke software

De nieuwste generatie van de krachtige CAM- en machinesoftware CircuitPro biedt datavoorbereiding en systeemcontrole in één programma. CircuitPro is speciaal ontwikkeld voor de verdere verwerking van vlakken die met een LPKF ProtoMat zijn voorbereid. Samen met het geïntegreerde camerasysteem, zorgt de software voor een nauwkeurige plaatsing van de voorgeboorde en uitgesneden PCB’s.

Compact en economisch

Voor het eerste tafelblad-lasersysteem is alleen een stopcontact en perslucht nodig. In bedrijf voldoet de LPKF ProtoLaser ST met granieten voet aan laserklasse 1; extra bescherming is niet nodig.

 

 

 

 

Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.