MARTIN REWORK EN DOSEREN BIJ TOOLTRONICS

Bernhard Martin start in 1982 zijn bedrijf, het huidige MARTIN GmbH. Met 30 personeelsleden behoort MARTIN bij de marktleiders in hun segment. In 2009 is MARTIN eigendom van FINETECH GmbH te Berlijn geworden. Hiermee breiden de nieuwe eigenaren hun eigen productlijn uit met manuele en semiautomatische rework systemen. Martin GmbH zal echter zelfstandig blijven opereren met hun eigen productlijn en dienstverlening.

EXPERT 04.6 BETAALBAAR REWORK

XT0107HANDMATIG REWORK VAN BGA, QFP EN SOCKETS

Het compacte werkstation heeft, buiten het solderen en de-solderen, ook de mogelijkheid voor het verwijderen van soldeerresten maar ook het doseren van flux of soldeerpasta. Met de meegeleverde toegankelijke software “Easy Solder” zijn gebruiksprofielen voor het toepassen van rework gemakkelijk in gebruik en eenvoudig opnieuw toe te passen.

Onderverwarming d.m.v. IR, maar ook hybride (IR met hete lucht) zijn beschikbaar voor de EXPERT 04.6 familie, om de beste omstandigheden te waarborgen voor diverse toepassingen. De nauwkeurige hot air top heating is een belangrijk onderdeel bij iedere variant van de EXPERT 04.6 werkstations. Top en bodem verwarming worden automatisch afgeregeld door de aanwezigheid van “Auto-Profiler” waardoor de kwaliteit keer op keer gewaarborgd is.

dot

DOTLINER

AUTOMATISCH DOSEREN

Precisie doseren van soldeerpasta, underfill of lijm wordt zeer vakkundig uitgevoerd door de MARTIN DOTLINER met gebruik van uw CAD data. CAM-DESIGNER software converteert PCB lay-outs in positie coördinaten, waardoor het toepassen van de DOTLINER eenvoudig is bij rework, ontwikkeling of kleine producties.

De geïntegreerde ATP Dispensing Technology verzekert u van hoge kwaliteit op het gebied van precisie doseren. Met de ‘Hoogte Sensor’ en ‘Temperatuur Controle’ opties zijn excellente resultaten te behalen in alle dot- en lijntoepassingen. Een uitgebreid ontwikkeltraject is vooraf gegaan aan deze applicatie en hebben geleid tot een uitgebreid assortiment aan speciale nozzels, geschikte soldeerpasta voor het gebruik met doseerapparatuur en andere uitbreidingsmodules.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.