Geen concessies – Precisie. Prestatie. Power.

Eén Weller WX Station. Elke soldeerstift.

Producten in de elektronische sector, de medische technologie en de luchtvaartindustrie ontwikkelen zich steeds sneller, terwijl de componenten steeds kleiner, complexer en krachtiger worden. Dit geldt ook voor de soldeerindustrie. Om aan de steeds hoger wordende eisen te kunnen voldoen, hebben we onze bestaande RT-serie uitgebreid.

Weller Tools wil het breedste assortiment hoogwaardige soldeerstiften bieden. Voor al uw soldeertoepassingen en gekoppeld aan onze moderne WX-soldeerstations.

 

Active Tip-technologie
Onze soldeerstiften kenmerken zich door een ingebouwde sensor en een perfecte hitteoverdracht, wat zorgt voor de snelste opwarming en hersteltijd. Minder verloren tijd, een hogere productietijd en betere resultaten.

Gepatenteerd ontwerp van de stift en de handgreep
De stift kan eenvoudig en moeiteloos worden vervangen, zonder extra hulpmiddel.

Precisiebesturing, ergonomische handgreep
Het boemerangontwerp van de ergonomische en veilige handgreep maakt precisiewerk mogelijk.

Eén slim WX-platform
Gebruik elke gewenste RT-stift met één enkel WX-station dat aan alle handsoldeerbehoeften voldoet, zoals bewegingsdetectie- of tracering met digitale opslag in het soldeerapparaat en -station.

MIL-SPEC / IPC-norm
De nieuwe RT-soldeerstiften voldoen volledig aan de IPC-industrienormen. De MS-versies voldoen ook aan de MIL-SPEC-norm.

Lage gebruikskosten
De RT-stiftserie biedt maximale bescherming van de printplaat en het onderdeel dat gesoldeerd wordt, wat zorgt voor de beste resultaten en zo laag mogelijke gebruikskosten.

Digitaal hulpmiddel
Beweging-geactiveerd, voor een eenvoudigere opslag van gegevens.

 

New RT tip range brochure

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

 

Of vul onderstaand formulier in, zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie.