Fluke PTi120 Pocket Warmtebeeldcamera

De kracht van een professionele warmtebeeldcamera die in uw zak past. 

  • Touchscreen IR Fusion die automatisch tegelijkertijd een digitaal beeld van zichtbaar licht en een infraroodbeeld vastlegt, waardoor u problemen makkelijk kunt lokaliseren.
  • LCD-touchscreendisplay van 8,9 cm (3,5 in), voor eenvoudige probleemoplossing.
  • Volledig radiometrische warmtebeeldcamera die zorgt voor tot op de pixel nauwkeurige meetgegevens met een infraroodresolutie van 120 x 90 (10.800 pixels).
  • Behuizing met beschermingsklasse IP54, waardoor de camera bestand is tegen vuil, water en een val van maximaal 1 meter.

 

 

Robuuste, eenvoudig te bedienen warmtebeeldcamera voor elektrische en industriële inspectie
Een warmtebeeldcamera van dit formaat is ideaal voor eerstelijns storingzoeken. Gebruik hem om snel elektrische apparatuur, pompen, motoren, gebouwsystemen, HVAC en procesbesturingsapparatuur te scannen op warme en koude plekken die op vroege tekenen van problemen kunnen wijzen. Nu is er een professionele warmtebeeldcamera, die compact genoeg is om in uw zak te passen.

U kunt problemen eenvoudig lokaliseren
Op het 3,5" LCD-touchscreen met IR Fusion ziet u automatisch tegelijkertijd een digitaal beeld van zichtbaar licht en een infraroodbeeld. Ook kunt u het resultaat bekijken in verschillende combinaties, van volledig infrarood tot volledig zichtbaar licht. Schuif uw vinger over het scherm om de instelling aan te passen.

Bespaar tijd en zorg dat beelden worden opgeslagen
Met Fluke Connect Asset Tagging behoort het vervelende sorteren en ordenen van uw infraroodbeelden tot het verleden. Door eenvoudigweg de QR-code of barcode van uw apparaat te scannen, worden uw infraroodbeelden en informatie over datum en tijd opgeslagen in vooraf gedefinieerde mappen. Verzenden via WiFi of automatisch uploaden zodra u via USB verbinding maakt met het netwerk of de computer. Het werd tijd. Nu kunt u incidenten efficiënter opslaan, terugvinden en rapporteren voordat ze problemen worden.

Bestand tegen zware omstandigheden en vallen en stoten
Een camera die klein genoeg is om elke dag zonder problemen mee te nemen. Altijd bij de hand. Bestand tegen vuil en water. Kan een val van 1 meter doorstaan. Verbeterde infraroodinspecties nu in uw zak voor snelle temperatuurscans van elektrische apparatuur, machines en andere apparaten.

Nu kunt u incidenten efficiënter opslaan, terugvinden en rapporteren voordat ze problemen worden.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Productinformatie

 

Of vul onderstaand formulier in, zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie.