MARTIN Rework Station EXPERT 10.6

martin expert wbs

Rework van BGA, CSP, QFN m.b.v. CCD-camera 

Het EXPERT 10.6 rework station van MARTIN maakt het mogelijk om op betrouwbare wijze en met een hoge mate van precisie BGA-, CSP- en QFN-componenten, connectoren en voetjes te solderen. Innovatieve technologieën als Advanced Vision Placement, Hybrid Heating Technology en de intuïtieve “Easy Solder”-software zorgen voor een veilige manier van solderen en desolderen, zonder dat tijdens het soldeerproces het apparaat bediend hoeft te worden.

 

 

 

Deze compacte rework stations zijn niet alleen geschikt voor solderen en desolderen, maar ook voor het verwijderen van soldeerresten en voor het toevoegen van flux en soldeerpasta. Met behulp van de Easy Solder-software kunnen alle soldeerprofielen eenvoudig beheerd worden. Handige App Tools helpen bij de uitvoering van belangrijke extra processen, zoals flux dipping, printen van soldeerpasta op QFN’s en het werken met bijzonder kleine SMD’s.

De EXPERT 10.6 productfamilie biedt een uitgebreide collectie hybride- en infrarood-onderverwarmingsplaten die voor verschillende soldeertoepassingen voor ideale omstandigheden zorgen. MARTIN biedt verschillende opties en tools voor het optimaliseren van elke toepassing.

Productinformatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Of vul onderstaand formulier in, zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie.