GW Instek GPT-9800 Safety Testers (Hi-Pot Tester)

GW Instek Safety tester wbs

Een solide basis voor een betrouwbare, veilige en praktische test of aan de veiligheidseisen wordt voldaan

GW Instek brengt een nieuwe serie veiligheidstesters (hi-pot testers) op de markt met een hoge duurzaamheid en meerdere ontwerpen voor bescherming van de gebruiker. De GPT-9800 serie voldoet aan een scala van veiligheidsstandaards, zoals IEC, EN, UL, CSA, GB, JIS en andere eisen voor veiligheidstests van elektronische producten en componenten.

 

De GPT-9800 serie omvat 4 veiligheidstesters voor verschillende toepassingen, namelijk de GPT-9804, GPT-9803, GPT-9802 en de GPT-9801. De GPT-9804 is een 4-in-1 model dat geschikt is voor het uitvoeren van AC-weerstand-, DC-weerstand-, isolatieweerstand- en ground bond-tests. De GPT-9803 is een 3-in-1 model dat geschikt is voor het uitvoeren van AC-weerstand-, DC-weerstand- en isolatieweerstand-tests. De GPT-9802 is geschikt voor het uitvoeren van zowel AC- als DC-weerstandtests en de GPT-9801 is geschikt voor AC-weerstandtests. De basis voor de serie veiligheidstesters is een zeer efficiënt PWM amplifier-platform met een uitgangsspanning van maximaal AC 200 VA om de invloed van voltagefluctuatie van de AC-invoerbron te beperken. Dit waarborgt een stabiele voedingsspanning voor alle tests met de producten uit de GPT-9800 serie.

De GPT-9800 serie, die helemaal gericht is op de veiligheid van de gebruiker, maakt gebruik van een combinatie van hardware- en softwarebediening waardoor de veiligheid wordt verhoogd: elke keer wanneer de tester wordt ingeschakeld, voert hij een zelftest uit of alle functies goed werken; het Zero Crossing Turn-On-ontwerp zorgt ervoor dat de uitgangsspanning altijd begint bij de nuldoorgang van een sinusgolf om de invloed van piekspanningen te vermijden, en de uitgangsspanning wordt automatisch onderbroken (binnen 150 μs) wanneer abnormale uitgangsspanningen worden waargenomen en wanneer tijdens de test de hoogste of laagste grenswaarde wordt bereikt. Om de operator tegen ernstig letsel te beschermen, zorgt de GPT-9800 serie ervoor dat het apparaat dat wordt getest na de test elke keer automatisch wordt ontladen (binnen 200 ms) om de te hoge spanning die in het geteste apparaat achter is gebleven te elimineren. Om de veiligheid nog verder te verhogen kan de interlock-connector ook gebruikt worden als dubbele beveiliging om een onbedoelde werking te voorkomen.

Met de producten uit de GPT-9800 serie, voorzien van een eenvoudig en duidelijk ingedeeld bedieningspaneel, een hoge resolutie dot-matrix LCD-display en gekleurde LED-lampjes, kunnen operators de meetresultaten snel en eenvoudig interpreteren. Alle belangrijke testfuncties, inclusief AC-weerstand- (AC 5 kV / 40 mA), DC-weerstand- (DC 6 kV / 10 mA), isolatieweerstand- (DC 50 V ~ 1000 V) en ground bond (AC 30 A max.)-tests, worden uitgevoerd onder een zeer stabiele uitgangsspanning met hoge resolutie-meetresultaten. Bovendien kan de gebruiker de testduur, ramp-uptijd en boven-/ondergrenzen van de uitgangsspanning zelf instellen, zodat ze geschikt zijn voor een scala van veiligheidstests met accurate meetresultaten.

Andere functies en mogelijkheden van de GPT-9800 zijn: open circuit-detectie voor ground bond tests ten behoeve van correcte en betrouwbare meetresultaten; 100 geheugensets voor het opslaan van de paneelinstellingen die voor een test of een automatische reeks tests kunnen worden opgehaald; een remote output on-off terminal in het voorpaneel en een signal I/O-poort in het achterpaneel ten behoeve van het op afstand starten en stoppen van de veiligheidstester; RS-232C, USB- en GPIB (optioneel)-interfaces beschikbaar voor bediening op afstand op een pc en vastlegging van de testresultaten.

  • Uitvoer met hoge efficiëntie en hoge stabiliteit
  • Zeer accurate tests met een hoge resolutie
  • Veiligheid tijdens de gehele test gewaarborgd
  • Meerdere beveiligingsmechanismes
  • Gebruikersvriendelijke interface

Productinformatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Of vul onderstaand formulier in, zodat we contact met u kunnen opnemen voor meer informatie.