Fabricage van high-performance printplaten

LPKF ProtoMat Prototyping wbs

In luttele uren van ontwerp tot kant-en-klaar printplaat-prototype

De veelzijdige printplaatplotters kunnen als tabletop-systemen in een ontwikkelomgeving worden ingezet. Het is een complete range producten, van analoge tot RF-toepassingen.

Betrouwbaar, krachtig en compatibel

De LPKF ProtoMats bepalen wereldwijd de standaard voor precisie, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De LPKF printplaatplotters zijn absoluut onmisbaar voor een snelle in-house productie van printplaten, zowel voor individueel gebruik bij ontwikkelprojecten als voor de productie van kleine aantallen. Ze zijn ideaal voor high performance-, analoge, digitale, HF- en microgolftoepassingen. De LPKF printplaatplotters worden in Europa gefabriceerd en worden al meer dan dertig jaar lang beschouwd als de standaard op het gebied van frezen, boren en contourfrezen van printplaten.

 

 

 

Veelzijdige software

Elk LPKF-constructiesysteem wordt geleverd met een uitgebreid softwarepakket dat geoptimaliseerd is voor gebruiksgemak, beste kwaliteit en snelle levering van resultaten. LPKF CircuitPro importeert alle CAD-gegevens en verstuurt de productiegegeven naar het constructiesysteem.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie