KARL Producten voor Expeditie en Logistiek

Karl Sintro paktafel wbs

De werkpleksystemen van Andreas Karl GmbH zijn al decennialang een begrip in de fabricagebranche. Onze klanten zijn bijzonder enthousiast over het ergonomische ontwerp, of het nu gaat om de sta-zit-functie of de perfecte integratie van techniek en media. Wat ESD-bescherming betreft kunnen ze vertrouwen op onze enorme ervaring op dit gebied.

In het nieuwe Karl-werkpleksysteem voor expeditie en logistiek zijn al deze voordelen naadloos geïntegreerd: ergonomisch met als optie ESD-bescherming. Het systeem maakt uw toegevoegde-waardeketen op een eenvoudige manier compleet: alles bij één leverancier. Dat wat op een Karl-werkbank wordt geproduceerd, kan daar ook verpakt worden. Dat is efficiënt en verhoogt de productiviteit.

 

De inpaktafels van Karl kunnen individueel en naar behoefte worden aangepast. Het modulaire systeem overtuigt door de bekende kwaliteit van Karl: flexibiliteit en stabiliteit.

Sintro voor expeditie en logistiek

De inpaktafels van Karl zijn gebaseerd op de betrouwbare Sintro-werkpleksystemen. Door de optionele ESD-bescherming zijn de werkplekken ook voor fabrikanten van gevoelige, elektronische onderdelen uitstekend geschikt. Dankzij de flexibel te combineren modules is er voor elke doelgroep de juiste oplossing.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

 

Of vul onderstaand formulier in, zodat we contact
met u kunnen opnemen voor meer informatie