SIGLENT SDS5000X serie Digitale Geheugen Oscilloscopen

Siglent SDS5000X wbs

De SIGLENT SDS5000X-serie digitale geheugen oscilloscopen zijn verkrijgbaar in de bandbreedten 1 GHz, 500 MHz en 350 MHz, met een maximum samplesnelheid van 5 GSa/s, een maximum recordlengte van 250 Mpts en weergave tot 4 analoge kanalen + de mogelijkheid tot 16 digitale kanalen gemixte signaalanalyse.

De SDS5000X-serie maakt gebruik van de Siglent SPO-technologie met een maximum golfvorm-opnamesnelheid 110.000 wfm/s (normale modus, tot 480,000 wfm/s in de sequentiemodus), 256-niveau intensiviteitsweergavefunctie plus een kleurtemperatuurweergavemodus. Het maakt bovendien gebruik van een innovatief digitaal triggersysteem met hoge gevoeligheid en lage jitter. Het triggersysteem ondersteunt meerdere triggerstanden, inclusief serial bus triggering. Historie golfvormvastlegging, sequentieverzameling, zoek- en navigeerfuncties maken het mogelijk om uitgebreide golfvormrecords vast te leggen, op te slaan en te analyseren. Een indrukwekkend scala van meet- en berekeningsfuncties en de als optie verkrijgbare 25 MHz willekeurigegolfvormgenerator en seriële decodering behoren ook tot de kenmerken van de SDS5000X.

Het grote capacitieve touchscreen van 10,1” ondersteunt multi-touch gebaren en heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp met één knop voor de meest gebruikte functies, wat de bedrijfsefficiëntie van de SDS5000X sterk kan verhogen. Ook bediening met een muis en extern toetsenbord wordt ondersteund.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie