Wrepairstation: Werkt Beter

Wrepairstation wbs

Het Wrepairstation: het ultieme werkmaatje, dat altijd bereid is om het benodigde gereedschap aan te geven

Onze ervaring van 15 jaar in reparatie en onderhoud van kleine elektronische apparatuur heeft geleid tot de ontwikkeling van het Wrepairstation.

Het begon allemaal met ons eigen probleem: vlak nadat je je werkbank hebt opgeruimd, is het weer een zooitje. Uit onderzoek bleek dat collega’s met hetzelfde probleem worstelden. Sommigen gebruikten geïmproviseerde oplossingen om hun werkplek netjes te houden, zoals huis-, tuin- en keukenhulpmiddelen.

Deze frustratie en stress waren drie jaar geleden onze motivatie om dit probleem voor eens en altijd op te lossen. Het was niet eenvoudig om een werkbank te ontwerpen die al het gereedschap logisch en ergonomisch op zijn plaats hield. Nog moeilijker werd het toen de hoeveelheid gereedschap en de eisen groter werden.

Geïnspireerd door de natuur zijn we erin geslaagd om een werkbank te maken die de goedkeuring wegdraagt van elk type bedrijf voor reparatie van elektronische apparatuur. Dankzij onze eigen ervaring en die van onze collega’s, is het Wrepairstation geschikt voor een brede doelgroep. Het Wrepairstation kan met modules worden uitgebreid zodat het aan individuele eisen voldoet, zoals een warmtepistoolhouder, tin-dispenser of houder voor verstelbare tang.

Het Wrepairstation met de als optie verkrijgbare uitbreidingen heeft een symmetrisch ontwerp en is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. De innovatieve en ergonomische zwenkarm kan eenvoudig aan de werkhoek worden aangepast.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie