Dring door tot de derde dimensie met onze innovatieve videomicroscoop – Technoscope 3D

00409Technoscope 3D 2Comfortabel werken met een helder zicht op briljante 3D-beelden – perfecte ergonomie voor uw kwaliteitscontrole en productie

Naast klassieke stereomicroscopen zijn digitale 2D-video-inspectiesystemen vanwege hun betere ergonomie beschikbaar gekomen voor kwaliteitscontrole en nauwkeurig precisiewerk. Vastleggen en weergeven van beelden op de monitor was tot nu toe echter beperkt tot de tweede dimensie. Precisiewerk onder de camera met ruimtelijke coördinatie of beoordeling van topografische structuren en defecten was daardoor vrijwel onmogelijk.

Technoscope 3D vult deze leemte. Maak ook gebruik van de voordelen van Technoscope en verbeter de efficiency van uw kwaliteitscontrole en productie.

Uw voordelen:

 • Dankzij 3D-beeldmateriaal met hoge resolutie wordt onvermoeid werken realiteit
 • Ergonomie op de werkplek is cruciaal
  Een goede verticale werkhouding en ontspannen armpositie zijn onmisbaar voor effectief behandelen en bekijken van de kleinste onderdelen tijdens assemblage en controle. Dankzij de ruim gedimensioneerde vrije werkruimte kan de monitor direct achter het object worden geplaatst. Zo heb je nooit meer last van een kromme rug als je door een oculair kijkt, of een ongemakkelijk verdraaid bovenlichaam om de monitor goed te kunnen zien.
 • “No latency” voor werk van de hoogste precisie
  Bewegingen verschijnen zonder enige vertraging in het 3D-beeld. Dat betekent dat de gebruiker in real-time aan de slag kan, sneller en preciezer.
 • Ongecompliceerde ingebruikname en simpele bediening
 • Snel documenteren van werkresultaten
  Screenshots zijn op ieder moment mogelijk met een druk op de knop, en deze stilstaande beelden kunnen op een USB-stick of via een netwerk worden vastgelegd voor verdere bewerking.

Toepassingen:

 • Kwaliteitscontrole, grote volumes visueel inspectiewerk
 • Precisiewerk, zoals assembleren van de kleinste componenten en connectors, inspecteren van gesoldeerde verbindingen, enz.
 • Bewaken van ruimtelijke structuren (kristallografie, materiaalwetenschap, enz.)

Find more information