De nieuwe Weller Efficiency Line

00409Weller WE1010

Weller heeft het eerste product uitgebracht van de nieuwe Efficiency Line. De WE 1010 is een krachtig, gebruikersvriendelijk en vooral kosteneffectief soldeerstation met de kwaliteit die we van Weller gewend zijn. Het is een doorgeĆ«volueerde versie van de klassieke WTCP 51, met extra functies zoals een digitaal LCD-display en gebruikersvriendelijke, intuĆÆtieve menu's. Het nieuwe soldeerstation van Weller heeft bovendien een vermogen van 70 watt.

 

Voor beginners en professionals

Een groot voordeel van de WE 1010 is dat hij zowel geschikt is voor professionals als beginners. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor universiteiten, scholen en andere trainingprogramma's. Het stelt de gebruiker in staat om ook bij kleinere projecten soldeerwerk van professionele kwaliteit te bereiken zonder dat de kosten te hoog worden. De WE 1010 kan ook worden gebruikt om circuits, kabels en meer in elkaar te zetten.

Gebruikersvriendelijk, functioneel, comfortabel en veilig

De soldeerbout ligt goed in de hand dankzij zijn ergonomische handgreep die ook bij langdurig solderen vermoeidheid voorkomt. Weller levert een uitgebreide, compatibele lijn ET-soldeerpunten van hoge kwaliteit voor alle toepassingen. Ze kunnen makkelijk en zonder extra tools worden verwisseld, zelfs als ze nog niet zijn afgekoeld. De veilige, hittebestendige siliconenkabel voldoet aan de ESD-normen. De standby-functie en de automatische terugschakeling beschermen het station tegen oververhitting. De veiligheidshouder zorgt dat de soldeerbout tijdens het werk veilig en stabiel kan worden neergezet. Voor de hoogste kwaliteit soldeerwerk, ook na een korte pauze, is een temperatuur-interlock beschikbaar.  Alle instellingen en software-functies kunnen handig op het LCD-display worden ingesteld, beveiligd en bewaakt.

Find more information