Rework Station EXPERT 04.6

00409Martin Export reworkstation

Handmatig reworken van BGA, QFP en sockets

Het EXPERT 04.6 Reworkstation biedt optimale ondersteuning in de handmatige reworkstation-omgeving.  Deze uitgekiende en ergonomische combinatie van alle rework-functies neemt weinig plaats in en is geschikt voor verhitten, overtollig soldeer afzuigen, en plaatsen.  De gebruikte verhittingstechnologie levert steeds opnieuw voorbeeldige soldeerresultaten.

De in de EXPERT 04.6 ge├»ntegreerde IR Underheater biedt de ideale omstandigheden voor uiteenlopende toepassingen.  De exacte en uiterst effici├źnte bovenverhitting met hete lucht is een belangrijke component van elk EXPERT04.6 model.  De Auto Profiler regelt de boven- en onderverhitting automatisch volgens de nodige parameters.

Handmatig reworksysteem voor BGA, SO, CSP, isolatie, connectors, enz. met extra functies als soldeer verwijderen en plaatsen. Ontwikkeld en geoptimaliseerd voor reworken van middelgrote PCB's. 

Rework Station met 2000 watt IR-verhitting over een gebied van 185x245 mm. Plaatsen van SMD-chips met Star Tool technologie, incl. Easy-Solder eco software-pakket en Hot Air 05 control unit. De rework-set wordt geleverd met extra tools voor het verwijderen van soldeerresten en dispenser (optioneel). Hij heeft twee hoge resolutie sensor-ingangen voor thermokoppels (type K).

Find more information