Catalogus DPV 2021

De nieuwe algemene catalogus "Systemen voor de elektronicafabricage 2021" van DPV is onderverdeeld in acht vakgebieden en toont op 662 pagina's een selectie van ons uitgebreide productassortiment, van systemen tegen elektrostatische ontlading en ESD-conforme verpakkingen tot precisiegereedschappen en machines voor de verwerking van componenten tot soldeertechnologie en soldeertin.

Optilia W30-HD EasyView

Full HD 1080p Inspectie Systeem

Het Optilia W30x-HD EasyView Inspectie Systeem maakt deel uit van een reeks oplossingen die het  mogelijk maken om snel, kosteneffectief en ergonomisch, eersteklas inspectie uit te voeren; zonder dat dit ten koste gaat van de doorvoercapaciteit. Om dit te bereiken is de W30x-HD camera geconfigureerd met een krachtige formule: een 30x optische zoom, zeer snelle en responsieve autofocus en een zeer gevoelige Full 1080p High Definition sensor. De W30x-HD EasyView heeft een werkafstand van 240 mm, waardoor hij ideaal is voor de meest voorkomende inspectie taken. Het inspectie systeem wordt geleverd met een slimme, op maat gemaakte standaard die is ontworpen voor flexibiliteit.

Virtuele 3D Showroom voor PCB en Wetenschappelijk Prototyping

Ontdek in totaal 16 systemen en oplossingen van LPKF voor eigen PCB-prototyping en laser-micromateriaalverwerking in uw eigen laboratorium, thematisch onderverdeeld in vier ruimtes.

Van de PCB Basic Line tot RF-Prototyping

Krijg een overzicht van het productportfolio met een 360 graden blik: Voor de productie van meerlaags PCB-prototypes of de eenvoudige productie van enkel- en dubbelzijdige PCB's. Een aparte ruimte informeert over de prototyping van RF printplaten. De ruimte "Micromaterial Processing" is bijzonder interessant voor wetenschappelijk prototyping.

SIGLENT SVA1075X

7.5 GHz Spectrum & Vector Network Analyzer

SIGLENT Technologies heeft in de lijn van RF-instrumenten een nieuw product geïntroduceerd. Dit om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan hogere bandbreedtes bij het testen van circuitontwerpen voor 5G-toepassingen. Het betreft de nieuwe SVA1075X Spectrum en Vector Netwerk Analyzer met een frequentiebereik tot 7,5 GHz. Deze nieuwe Spectrum en Vector Netwerk Analyzer vertegenwoordigt voor SIGLENT Technologies het instrument met de hoogste bandbreedte tot nu toe en kan worden uitgebreid met diverse opties om de veelzijdigheid te vergroten die nodig is om te kunnen voldoen aan de unieke uitdagingen van het ontwerp van RF-circuits.

FINEPLACER® femto blu

De efficiënte oplossing voor de productie van Photonics

Hoge nauwkeurigheid Bonder

De FINEPLACER® femtoblu is een geautomatiseerde micro-assemblagecel met een plaatsingsnauwkeurigheid van 2,0 µm bij 3 Sigma en een ultralage hechtkracht.

Het systeem is ontworpen voor prototyping en hoogrenderende productietaken en ondersteunt alle verbindingstechnologieën die specifiek nodig zijn voor de assemblage van Photonics en opto-elektronische componenten. Een complete machinebehuizing minimaliseert externe invloeden om een stabiele procesomgeving te garanderen en beschermt de operator tegen gas, damp en UV-straling.

CompaCLEAN - PBT Works

HOGE CAPACITEIT EN LAGE PROCESKOSTEN

 REINIGINGSTOEPASSING

  • Flux verwijderen van goede of matig oplosbare soldeer residu's
  • Het verwijderen van vervuiling uit de verwerking en de productie van boards
  • Verwijderen van FOD
  • Tweede zijde van de misprints op complexe samenstellingen
  • Reiniging voor het aanbrengen van een conformal coating
  • Schoonmaken van soldeerpallets
  • Grondig ontvetten van mechanische onderdelen

In december 10% korting op Euromex NexiusZoom Trinoculaire Zoom Stereomicroscoop

 

De NexiusZoom stereomicroscopen van Euromex produceren hoogwaardige twee- en driedimensionale beelden van uw objecten en is geschikt voor vele veeleisende toepassingen. De NexiusZoom stereomicroscopen zijn leverbaar in verschillende soorten statieven, met of zonder LED-verlichtingen en optionele camera’s. Ideaal voor een groot aantal toepassingen in het onderwijs en in laboratoria. Met voorzetlenzen en andere oculairs kunnen vergrotingen van 3.3 tot 180x worden behaald. Deze hoogwaardige zoom microscopen zijn ideaal voor het analyseren van oppervlaktes van verschillende soorten materiaal of voor het observeren van objecten in de elektronica-industrie.

Wera brengt meer kleur in het spel

Microschroevendraaiers worden kleurrijk

De schroevendraaiers uit de Kraftform Micro serie voor fijnmechanische en elektronische toepassingen zijn nu ook uitgerust met de tool finder Take it easy.

Vooral bij microschroevendraaiers met zeer kleine profielen is het voor de gebruiker vaak moeilijk om in eerste instantie het juiste gereedschap te selecteren. Daarom heeft Wera, de schroevendraaierspecialist uit Wuppertal, zijn populairste microschroevendraaiers nu ook uitgerust met de toolfinder Take it easy.

SIGLENT SSA3000X-R

Real-Time Spectrum Analyzer

De SIGLENT SSA3000X-R real-time spectrum analyzers zijn krachtige en flexibele tools voor complexe RF spectrum en signaalanalyses. Met een capaciteit van 40 MHz analyse bandbreedte en een 100% POI (Probability Of Intercept) van 7,2 µs, kan de analyzer multi-dimensions data weergeven.Door middel van geavanceerde triggering en RF data capturing kunnen moderne RF-spectrum uitdagingen opgelost worden zoals frequentie hopping, conflict channel, spectrum interferentie, enz.

PBT Works. Precisie reinigingsoplossingen voor elektronica assemblage

MiniSWASH: Prijs-efficiënt, krachtig, betrouwbare oplossing

REINIGINGSTOEPASSINGEN
- Verwijderen van soldeerpasta van alle soorten stencils, screens en printer rakels
- Het verwijderen van SMD-lijmresten van elk type stencil, screen of PumpPrint stencils
- Flux verwijderen, het verwijderen van alle soorten soldeerresten van high density PCB's
- Verwijderen van vervuiling door behandeling en productie van boards
- Schoonmaken van de tweede zijde misprints van complexe assemblages

 

Techspray Eco-dFluxer SMT300 In-Line Flux Verwijderaar

Eco-dFluxer SMT300 is een milieuvriendelijke reiniger op waterbasis die ontworpen is om te werken in zowel inline- als batch-reinigingsapparatuur. Krachtige defluxer, maar veilig op gevoelige metalen, voorkomt oxidatie zorgt voor glanzende soldeerverbindingen. Veilige, milieuvriendelijke formule. Effectief op no-clean, R, RMA, OA fluxen en nieuwe halide-vrije fluxen.

Hoogwaardige reiniging geeft u schitterende soldeerverbindingen en stelt u in staat om de verdunning te verhogen, de lijnsnelheden te verhogen, het afvalwater te verminderen, de kosten per print te verlagen en, het allerbelangrijkste... de uitval in het veld als gevolg van ionische vervuiling te elimineren!

 

Techspray Eco-Stencil RF Batch Stencil Reiniger

Eco-Stencil RF is een effectieve niet-ontvlambare vanger voor isopropylalcohol (IPA) en andere oplosmiddelen die vaak worden gebruikt in spoelvrije batch-stencilreinigingssystemen. Het unieke oplosmiddel- en demiwatermengsel is effectief bij het verwijderen van een grote verscheidenheid aan pasta's en lijmen. Een hogere concentratie kan worden gebruikt voor moeilijkere pasta's en lijmen. Eco-Stencil RF bevat geen ionen en laat geen verontreinigingen achter die verderop het proces beïnvloeden of die leiden tot storingen op de printplaat. Het kan ook worden gebruikt als handmatige en onder-stencilreiniger.

Fluke TiS60+

Warmtebeeld Camera

Verbeter de prestaties van u of uw team met een resolutie van 320 x 240. Infraroodbeelden die met de TiS60+ zijn gemaakt, leggen kleinere temperatuurverschillen vast op grotere afstand. Als u geen ervaring hebt met warmtebeeldtechniek of als uw camera wordt gebruikt door een team met verschillende ervaringen met warmtebeeldtechniek, biedt de TiS60+ vaste focus met de mogelijkheid om kwaliteitsbeelden van grotere afstand te maken.

Chemtronics® voorgedrenkte IPA doeken

Productbeschrijving

Voorgedrenkte IPA doeken verwijderen soldeerpasta, inkten en andere verontreinigingen. Deze zeer effectieve reinigingsdoekjes zijn ideaal voor alle algemene reinigingstoepassingen. Voorgedrenkte IPA doeken zijn zeer geschikt voor het touch-up reinigen van automatische printerstencils en het reinigen van halfautomatische printerstencils tijdens en aan het einde van productieruns.

De voorgedrenkte doeken bevatten ultra-zuivere 70% elektronica-graad isopropylalcohol en 30% zuiver demiwater. De doeken zijn verkrijgbaar in een gemakkelijke pop-up bus.